Ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια του ναού Σαολίν έφερε το φετινό ταξίδι των δασκάλων της "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου και Ρόδου. Ο δάσκαλος της Ρόδου,
Ιώαννης Κανελλόπουλος με την καθοδήγηση του δασκάλου Γιάν Σαν 延山 (Χρήστου Παναγόπουλου) διέμεινε στο ναό Σαολίν και εισήλθε επίσημα κάτω από την γενεαλογία των μάχιμων μοναχών Σαολίν της 34ης γενιάς του ναού με το όνομα Γιάν Χε 延和 (Yán Hé). Εκεί ο δάσκαλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για πρώτη φορά με τον ίδιο τον ηγούμενο του ναού
Σι Γιούνγκ Σιν 释永信 (Shì Yǒng Xìn), καθώς και να λάβει το πιστοποιητικό του ονοματοδότησής του, της παραμονής και της εκπαίδευσής του στην κουλτούρα και την άσκηση των Σαολίν.
Στην ίδια συνάντηση, ο δάσκαλος Γιάν Σαν παρουσίασε το νέο του έργο που αφορά την διάδοση του Σαολίν Κουνγκ Φου στην Ελλάδα, το βιβλίο
"Η παραδοσιακή άσκηση του Σαολίν Κουνγκ Φου" το οποίο υπέγραψε ο ίδιος ο ηγούμενος και έλαβε ένα αντίγραφο για τη βιβλιοθήκη του ναού.
Ο σεβάσμιος 30ος συνεχιστής της γενεαλογίας του ιστορικού Ταμο, χάρισε μαζί με τις ευχές του τα δικά του βιβλία υπογεγραμμένα από τον ίδιο και ευχήθηκε το πνεύμα του Σαολίν να διατηρείται ζωντανό από όλους μας γιατί οι αξίες του είναι διαχρονικές για την ανθρωπότητα, υγεία, ειρήνη και ψυχική δύναμη.
Το οδοιπορικό των δυο δασκάλων συνεχίστηκε στο χωρίο του Τάι Τσι Τσεν Τζια Γκού όπου ο δάσκαλος
Ουάνγκ Τζαν Γκουό 王战国 (Wáng Zhàn Guó) εισήγαγε τον δάσκαλο Γιάν Χε στα μονοπάτια του αυθεντικού Τάι Τσι της οικογένειας Τσεν. Εκεί μαζί με τον δάσκαλο Γιάν Σαν ο οποίος βρέθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά είχε την ευκαιρία να εμβαθύνει όχι μόνο στην τέχνη του Τάι Τσι αλλά και στον κινέζικο πολιτισμό όπως διατηρείται στα ήσυχα σοκάκια των φτωχών χωριών της Κίνας ερχόμενοι σε επαφή με τέχνες όπως της καλλιγραφία το παραδοσιακό κινέζικο μασάζ κ.α.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τους δασκάλους ταξίδεψαν και δυό μαθητές τους που είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν στο μοναστήρι Φα Ουανγκ που στα σπλάχνα του κρατάει το παλιό και γνήσιο Σαολίν Κουνγκ Φου.